• Pedagógusnap alkalmából...

          • Pedagógusnap alkalmából szeretettel köszöntöm iskolánk minden kedves pedagógusát. Munkájukhoz erőt, egészséget, kitartást kívánok!

          • Fontos közlemény!

          • FONTOS KÖZLEMÉNY!!!

            Az oktatási minisztérium 2021. március 2-án kiadott és 2021. március 8-án hatályba lépő rendelete értelmében március 15-től iskolánk kapui újra kinyitnak, tehát az oktatás az iskola tantermeiben folytatódik tovább. Az iskolai étkezde, napközi és internát is üzemelni fog.

            A jelenléti foglalkozáson való részvétel feltétele: törvényes képviselő, 5-9 évfolyamos tanulók és a szaktanintézet diákjainak 7 napnál nem öregebb negatív teszteredménye, becsületbeli nyilatkozat a fertőzésmentességről.

            A teszteredmények fénymásolatát és az aláírt becsületbeli nyilatkozatokat a szülő ill. tanuló az iskola épületébe való belépés előtt köteles a szolgálatban lévő pedagógusnak leadni. (A kért dokumentumok nélkül a tanuló nem vehet részt a tantermi oktatáson.)

            Az új becsületbeli nyilatkozatot letölthető itt:

            https://www.minedu.sk/data/att/18920.docx

            https://www.minedu.sk/data/att/18924.docx

            https://www.minedu.sk/data/att/18922.docx

            A nyilatkozat nyomtatott változata az iskola bejáratánál is kitölthető hétfőn reggel, vagy az iskola portájáról elvihető holnap / március 12-én/ reggel 8:00 órától 12:00 óráig.

            Továbbra is fokozatosan ügyeljünk a már ismert higiéniai előírások betartására! (2db FFP2 szájmaszk, papírzsebkendő, lázmérés, kézfertőtlenítés, váltócipő, távolságtartás…)

            Az iskolába csak a tanuló léphet be!!!

            Az esetleges fertőzések elkerülése érdekében kérjük Önöket, ha gyermeküknél a náthaláz (akár köhögés, tüsszögés, hőemelkedés) jelei mutatkoznak, feltétlenül hagyják őt otthon.

            Továbbá kérjük Önöket, folyamatosan kövessék facebook oldalunkat ill. az iskola honlapját, ahol a jelenlegi járványhelyzet alakulása, esetleges változása miatt igyekszünk friss információkat nyújtani.

            Esetleges kérdéseikkel forduljanak bizalommal az osztályfőnökökhöz.

            Jó egészséget kívánunk, vigyázzanak magukra, egymásra!

            Mgr. Hrubá Ildikó, igazgatónő